Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

İSTİKLALSPOR’UN KIZILCAHAMAM KAMPI SÜRÜYOR

AKEDAŞ Kahramanmaraş İstiklalspor’u kamp sahasında  ziyaret eden Kulüp Başkanı Ahmet Gaffar Akarca, kamp sürecinin çok verimli geçtiğini ve futbolcuların morallerinin yüksek olduğunu belirtti. Başkan Akarca, kamp sırasında tesis, saha ve transfer konularında önemli açıklamalarda bulundu.

TAKIMA 2-3 FUTBOLCU TAKVİYE YAPILACAK 

Başkan Akarca, takımın antrenmanlarını izleyerek teknik heyetten bilgiler aldı; “Çok güzel bir ortamda antrenmanlar devam ediyor.” Diyen Başkan Akarca,  “Hepsinin moralleri iyi, teknik ekibimizin moralleri iyi. Takıma 3 futbolcu daha katıldı. 2-3 futbolcu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Acele etmiyoruz. Takıma kazandıracağımız futbolcuların en geç 2. kamp döneminde takımla birlikte çalışmalara başlayacak,” dedi.

MAÇLARIMIZI ÜNİVERSİTE SAHASINDA OYNAYACAĞIZ

 

Başkan Akarca, AKEDAŞ İstiklalspor’un tesislerinin yapımı için çalışmaların başladığını belirtti;  “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemiz tesis konusunda bize Millet Bahçesi’nin kullanımını verdiler.”  Biz de bir proje hazırladık ve bu proje kapsamında tesisimizin yapımına başlandı. İnşallah 1 ay içerisinde bu tesisin tamamlanmasını ümit ediyoruz.” İfadesini kullandı.

İLK İKİ MAÇIMIZI BAŞKA ŞEHİRDE OYNAYABİLİRİZ 

İstiklalspor’un maçlarını oynayacağı stadın netlik kazandığını belirten Başkan Akarca, “Biz AKEDAŞ İstiklalspor olarak, 2024-2025 futbol sezonunda maçlarımızı Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sahasında oynayacağız. Bu sahanın eksik olan yerlerini tamamlayacağız ve maçlarımızı bu sahada oynayacağız. Futbol Federasyonu ile görüşüp maçlarımızı burada oynayacağımızı bildireceğiz.

Ancak belki ilk iki maçımızı burada oynayamayabiliriz, çünkü saha yetişmeyebilir. Çekilecek olan fikstüre göre ilk iki maçımızı Gaziantep veya Osmaniye’de oynayabiliriz. Bu illerin yetkilileri ile görüşmelerimiz sürüyor.” diye konuştu.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ 

Taraftarların kendilerine karşı inanılmaz bir heyecanı olduğunu belirten Başkan Akarca, “Sorumluluğumuzun farkındayız. Taraftarların beklentilerini futbolcularımızla, hocalarımızla, antrenörlerimizle konuştuk, taraftarlarımızın ve şehrin bizden beklentilerini anlattım. Onlar da sorumluluklarının bilincinde. Taraftarlarımız takımı merakla bekliyor, ligin başlamasını heyecanla bekliyor. Bunun bize büyük bir sorumluluk yüklediğinin farkındayız. İnşallah bu beklentilerin karşılığını sezon sonunda şampiyon olarak veririz. Bunun üstesinden futbolcularımız, teknik heyetimiz ve bizler geleceğiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol