Öne Çıkanlar 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. DULKADİROĞLUNDA BOŞ ALANLAR MOBİL EKİPLE TEMİZLENİYOR DULKADİROĞLU ASFALT KAPLAMADA YENİ BİR REKORA İMZA ATTI ALMANYA İLE TİCARİ İLİŞKİLERİ BÜYÜTMEMİZ GEREK MİLLETİMİN VE İRADESİNİN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM!

Bu haber kez okundu.

39 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyet Müdürlüğü tarafından 02-09 Eylül 2024 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan aranan ve suçlara karışan toplam 80 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Yapılan işlemler sonucunda 39 kişi tutuklandı.
Operasyonlarda Ele Geçirilen Maddeler

Operasyonel faaliyetler sırasında, uyuşturucu madde ticareti yapan 5 kişi, hırsızlık olaylarına karışan 24 kişi ve çeşitli suçlardan aranan 51 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, yapılan aramalarda

30,41 gram metamfetamin,
10,2 gram esrar,
249,03 gram sentetik kannabinoid (Bonzai),
566 adet sentetik ecza,
8 adet ruhsatsız tabanca,
3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Trafik Denetimlerinde Cezalar Yağdı

Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde ise trafik güvenliğini tehlikeye atan ve gürültü kirliliği oluşturan araçlara yönelik cezai işlemler uygulandı. Bu kapsamda

206 araca yüksek sesle müzik dinlemekten,
77 araca abartı egzoz kullanmaktan,
403 kişiye ise sürücü belgesiz araç kullanmaktan cezai işlem yapıldı.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, kamu düzenini sağlamak ve suçla mücadele etmek amacıyla çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini belirterek, halkı bilgilendirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488