Öne Çıkanlar BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ 1 AYDA 572 OLAYA MÜDAHALE ETTİ ELEKTRONİK BELGE VE ARŞİV YÖNETİM SİSTEMİ DEVREYE ALINIYOR DESTEK BİZDEN BAŞARI SİZDEN HAFTALIK GAZETECİLER DE BAYRAMDAYDI ÇETİNTEPE BARAJI

Bu haber kez okundu.

ARACINA ÇARPAN MOTOSİKLETLİLERE İLK MÜDAHALE DR. CAN’DAN GELDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Erkenez Mahallesini ziyaret için yola çıkan İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, talihsiz bir kaza yaşadı.

Seçmenle buluşmak için bölgeye ilerleyen Dr. Selahaddin Can’ın içinde bulunduğu otomobile aynı yönde ilerleyen 46 AIJ 192 plakalı motosiklet arkadan çarptı.

Kazada, motosiklette bulunan 2 kişi yola savrularak yaralanırken, Selahaddin Can ve yanında bulunan eşi kazadan yara almadan kurtuldu.

Kazanın şokunu atlatıp yerde yatan yaralıların yardımına koşan Dr. Selahaddin Can, ihbar üzerine bölgeye giden ambulans olay yerine gelene dek yaralıların başından ayrılmayıp ilk müdahalede bulundu.

Ambulansın gelmesiyle Dr. Can,  yaralıların durumuyla ilgili sağlık görevlilerine bilgi verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol