Öne Çıkanlar 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. DULKADİROĞLUNDA BOŞ ALANLAR MOBİL EKİPLE TEMİZLENİYOR DULKADİROĞLU ASFALT KAPLAMADA YENİ BİR REKORA İMZA ATTI ALMANYA İLE TİCARİ İLİŞKİLERİ BÜYÜTMEMİZ GEREK MİLLETİMİN VE İRADESİNİN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM!

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜRBAK'IN YOĞUN HAFTA SONU MESAİSİ

Vatandaşlarla iç içe olmayı, onların sorunlarını dinlemeyi ilke edinen Ramazan Gürbak, düğün, nişan, mevlit ve taziye programlarına katılarak halkın gönlünü kazanmaya, gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Yörükselim Devlet Hastanesi Müdürü kardeşi Selami Gürbak ile birlikte Bayır, Torun, Tüfenk ve Koca ailelerinin çocuklarının düğünlerine katılan Başkan Gürbak, Polat ailesinin nişan törenine de iştirak etti. Ayrıca merhum Murat Güler’in mevlit programına katılarak taziyelerini sundu.

Ziyaretler ile ilgili olarak Ramazan Gürbak, şu açıklamalarda bulundu: "Hafta sonumuzu, Kurucaova Mahallemizde Ramazan Bayır’ın, Ilıca Mahallemizde Talat Torun’un, Erkenez Mahallemizde Halil Tüfenk’in, Çakırdere Mahallemizde Mustafa Koca’nın sevgili çocuklarının düğünlerine katılarak kutladık.

Kürtül Mahallemizden Mehmet Polat’ın evladının nişan merasiminde bulunduk ve Beşen Mahallemizden merhum Murat Güler amcamızın mevlid-i şerif programına katılarak dualar ettik.

Rabbim, evlenen kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar, nişanlanan gençlerimize hayırlı bir tamamına erdirsin, Murat Güler amcamıza da rahmet eylesin."

Ramazan Gürbak, vatandaşlarla sık sık bir araya gelerek onların yanında olmaya devam edeceğini belirtti. Gürbak’ın bu ziyaretleri, Kahramanmaraş halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488