Öne Çıkanlar 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. DULKADİROĞLUNDA BOŞ ALANLAR MOBİL EKİPLE TEMİZLENİYOR DULKADİROĞLU ASFALT KAPLAMADA YENİ BİR REKORA İMZA ATTI ALMANYA İLE TİCARİ İLİŞKİLERİ BÜYÜTMEMİZ GEREK MİLLETİMİN VE İRADESİNİN TEMSİLCİSİ OLACAĞIM!

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ’NİN Y.KEMAL MAH. ASFALT ÇALIŞMASI

Yahya Kemal Mahallesi'nde yürütülen asfalt çalışmaları, mahalle sakinlerinin daha konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti alabilmesi için hızla devam ediyor.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, ilçedeki toplam 105 mahallede yol yapım çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirtti. Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Yahya Kemal Mahallesi'nde yol bakım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları adına ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor,” dedi.

Başkan Akpınar, çalışmaların tüm mahallelere yayıldığını ve ulaşım altyapısını güçlendirmek için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade etti. Mahalle sakinlerinin gösterdiği sabır ve anlayış için teşekkür eden Akpınar, “Vatandaşlarımızın desteğiyle mahallelerimizdeki yolları yenileyip daha modern bir ulaşım ağı oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Yahya Kemal Mahallesi'ndeki asfalt çalışmaları, belediye ekiplerinin titiz çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1488