Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

DURMUŞ KARCIOĞLU’NDAN AŞURE İKRAMI

İdrak etmekte olduğumuz Muharrem Ayı sebebiyle kentin birçok yerinde kurulana aşure kazanlarına bir yenesi eklendi, Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi ve meslek komitesi başkanı inşaat malzemeleri satıcısı Durmuş Karcıoğlu’nun aşuresi büyük beğeni topladı.

Metin Göl ustanın pişirdiği, dillere destan Aşure dağıtımına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Müteahhitler Birliği Şube Başkanı Mehmet Kaya, Kahramanmaraş’taki müteahhitler, mimarlar, inşaat mühendisleri ve aile dostları katıldı.

Her yıl olduğu gibi bu senede 18.  Aşure geleneğini devam ettiren Kar-Yapı Yönetim Kurulu Başkanı KMTSO Meclis üyesi Durmuş Karcıoğlu:  “Allah sağlık verdiği sürece geleneksel Kar Yapı Aşuresini her yıl Muharrem ayında dostlarla beraber pişirip yiyeceğiz, Geleneğimiz başlayalı 18 yıl olmuş, her yıl güzel dostlarla aşure ile bir araya geliyoruz, Allah birliğimizi bozmasın.

18. yılımızda Kar Yapı olarak, Muharrem ayı hürmetine aşuremizi yapıyoruz, ikram ediyoruz, Allah herkese bol iş versin, 6 Şubat Depremlerinin izini silmek için bizlere güç kuvvet versin, Müteahhit arkadaşlarımıza bol bina yapma daire satmayı nasip etsin diyorum..

Kahramanmaraş ayağa kaldıracak olan yerli firmalarımız, sizler bizleriz , El ele verip güç birliği ile yıkılan yerlerimizi yeniden yapacağız , yeni örnek binalar yaparak Kahramanmaraş’ı daha güzel hale getireceğiz..

Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın, her yıl aşuremizi ağız tadı ile dostlarla yedirmeyi nasip etsin, davetimize icabet ederek gelen dostlara teşekkür ediyorum.” İfadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol