Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

GÖKSUN KIRIKKUYU VE KIZILTAŞ YOLLARI YENİLENİYOR

Şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde başlattığı ulaşım atağını kesintisiz sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da da yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarına devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kırıkkuyu mevkiinde yürütülen kilit parke imalatları tamamlandı.

40 hanelik Kırıkkuyu mevkiini Kaleboynu Grup Yolu’na bağlayan ve stabilize olduğu için özellikle yağışlar sonrası ve kış aylarında ulaşımda aksamalara neden olan arter 6 bin metrekare kilit parke ve bordürle kaplandı. Kırıkkuyu’nun ulaşım sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından ekiplerin yeni durağı yine Kaleboynu Mahallesi’ne bağlı Kızıltaş mevkii oldu.

Kızıltaş’a ulaşım sağlayan 1 kilometrelik stabilize yol 4 bin metrekare kilit parke ile kaplanıyor. Yoğun bir şekilde sürdürülen çalışmalarla Kızıltaş mevkiinin ulaşım sorununun çözülmesi hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, şehrin ulaşım ağının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi noktasında yatırımların kesintisiz devam ettiği belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol