Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

KARCIOĞLU; “VER KURTUL, AL KURTUL”

Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce’nin öncülüğünde gerçekleştirilen bu özel törende, Küçükkızılcık Esenköy’den iki genç dünya evine girdi.

NİKAH TÖRENİNDE ÖNEMLİ İSİMLER

Nikah törenine, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce’nin yanı sıra Gazeteci Bekir Doğan ve iş insanı Durmuş Karcıoğlu da katıldı. Belediye Başkanı Selim Cüce, törende yaptığı konuşmada, “Bugün yeni bir ailemiz oldu. Küçükkızılcık Esenköy’den iki gencimizi evlendirerek mutluluklarına şahitlik etmekten büyük onur duyuyorum. Bu özel günlerinde yanlarında olduğumuz için mutluyuz. Evlilik cüzdanını, kıymetli iş insanı ve kardeşim Durmuş Karcıoğlu’nun vermesini arzu ediyorum” dedi.

DURMUŞ KARCIOĞLU’NDAN HAYAT DERSİ NİTELİĞİNDE SÖZLER

Evlilik cüzdanını takdim etmeden önce genç çiftlere nasihatlerde bulunan Durmuş Karcıoğlu, anlamlı ve düşündürücü sözleriyle törene damgasını vurdu. Karcıoğlu, konuşmasında şunları söyledi: “Devletimiz istediğinde hemen ver kurtul, vermez isen faiz biner üzerine gecikme bedeli ile eninde sonunda devlet alır. Devletle zıtlaşmayacaksın! Ver kurtul.

Eğer hanım bir şey istiyorsa hemen al kurtul, almaz kavga edersen zararını sen çekersin. Sonunda onu da alırsın ama günlerce, aylarca huzursuz olursun. Hanım ne istiyorsa al kurtul, ‘peki canım’ de ve rahat et!”

YENİ ÇİFTE MUTLULUKLAR DİLEDİ

Bu sözlerin ardından genç çifte evlilik cüzdanlarını takdim eden Karcıoğlu, yeni evli çifte mutluluklar diledi. Törene katılan misafirler de bu anlamlı konuşmanın ardından genç çifti tebrik ederek mutluluklarını paylaştılar.

GÖKSUN’DA UNUTULMAZ BİR GÜN

Göksun’da düzenlenen bu özel nikah töreni, katılımcılar için unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yer aldı. Özellikle Durmuş Karcıoğlu’nun hayat dersleri, genç çiftler ve katılımcılar üzerinde derin bir etki bıraktı. Nikah töreni, samimi bir atmosferde sona ererken, katılımcılar yeni çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol