Öne Çıkanlar KAMUDA ÇALIŞAN TAŞERON İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI BİLİYORUM ŞAMPİYON SAKARYASPOR ŞİŞMALIKLA GELEN HASTALIKLAR ŞEHİTLERİMİZİN ADI FİDANLARDA YAŞAYACAK DEMOKRASİNİN EN KESKİN VİRAJI

Bu haber kez okundu.

“MUHARREM AYI BİRLİK BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLSUN”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Muharrem ayı dolayısıyla Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği tarafından düzenlenen aşure dağıtım programına katıldı. Trabzon Caddesi’nde bulunan Samsun Çarşısı’nda düzenlenen etkinlikte Başkan Fırat Görgel, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Vali Mükerrem Ünlüer, Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Kuybu ve siyasi parti temsilcilerinin de yer aldığı programın ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Fırat Görgel, “Şehrimizin kalbinde, Trabzon Caddesi’ndeyiz. Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliğimizin aşure dağıtım etkinliğinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tabi aşure dağıtımı kültürümüzde çok önemli bir yere sahip. Birlik beraberliğimize vesile olan günlerden bir tanesi. Muharrem ayının şehrimizin tekrar ayağa kalkmasına vesile olmasını diliyor, tüm vatandaşlarımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol