2024-10-21 12:28:12

Bir dostu hatırlamak ve Erdal’ı anlatmak!

Editör

21 Ekim 2024, 12:28

O’nu tanıdığımda, ki bu takvim 1997 yıllarına denk düşer, heyecanlı, atak, işinin ehli, tuttuğunu koparan, gözünü budaktan sakınmayan delikanlıydı.

Şimdi biraz rahatsız gibi. Eee, seneler çok şeyi alıp götürüyor zamanla bizden. Günler, haftalar, aylar ve seneler yerinde saymıyor. Ama hayat devam ediyor.

Dobra adam. Lafını esirgemez, özellikle tekstil fabrikaları ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü, işine olan düşkünlüğü, taahhütlerini aksatmadan tekstil fabrikaların çalışmasına zemin hazırlayan esnaftı O.

Şimdi 56 yaşına gelmiş. Erdal deyim, siz soyadını düşünmeye çalışın.

*

Özellikle tekstil sektörü içinde olanlar tanır kendisini. Dürüst esnaflığı, kaliteli ürün vermeyi, insanlarla sağlıklı ve samimi ilişki kurması, müşterilerini mağdur etmemesi onun en büyük özelliğiydi.

Bendeniz Kipsan Tekstil’de muhasebe müdürü iken tanıdım kendisini. Aradan seneler geçti, belki ya bir, belki de iki kere görebildim.

Sanayi ve iş dünyasında sevilen bir isim Erdal Bey. O kadar da hatırnaz, o kadar da iyilik meleği, o kadar da hayırsever.

*

Bu yaşına kadar ne kendisine, ne şerefine, ne mesleğine toz kondurmadı, leke getirmedi. Dostluğa, samimiyete öneme verirken, gönül gözü kadar sofrasını da açtı, kimseden bir dilim ekmeği esirgemedi. Hayatı dolu dolu yaşamış, yaşamaktan keyif almış, fakat ailesini, işini ve dostlarını ihmal etmemiş yanıyla bilinen Erdal Bey’e, bu kadim dosta, bu kıymetli arkadaşımıza başarılar, şifalar diliyorum.

Allah onu sevdiklerine, ailesine, çocuklarına bağışlasın! 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.